info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

         MJU CB crna1

Javna predstavitev kandidatov za nadomestnega predstavnika v Razvojni svet Severne Primorske (Goriške razvojne) regije za UE Ajdovščina

Skladno s 6. členom Poslovnika vas vabimo na predstavitev kandidatov za nadomestnega predstavnika v Razvojni svet Severne Primorske razvojne regije za območje Zgornje Vipavske doline / UE Ajdovščina, ki bo potekala v petek, 19. decembra 2014, ob 17.00 v prostorih Mladinskega centra in hotela Ajdovščina (Hiša Mladih - Cesta IV. Prekomorske 61a, Ajdovščina).

Predstavitev kandidatov vodi vodja postopka. V kolikor vodja postopka na podlagi tretje točke 7. člena Poslovnika oceni, da bi bila glede na število prisotnih kandidatov možno imenovanja predstavnikov NVO s soglasjem, izpelje postopek imenovanja s soglasjem po 8. členu, sicer pa razpiše volitve po 9. členu Poslovnika. Objavo liste prispelih kandidatur lahko vidite TUKAJ.

Več informacij: Darijan Krpan - 041 752 176, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

1

2

5

4

3

6