info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

         MJU CB crna1

Poziv društvom in drugim nevladnim organizacijam na območju Zgornje Vipavske doline za predlaganje nadomestnega predstavnika v Razvojni svet Severne Primorske (Goriške razvojne) regije

V skladu z določili Zakona o spodbujanju skladnega regionalnega razvoja (Ur.l. št. 20/2011) so med člani Razvojnega sveta regije (RSR) tudi predstavniki društev in drugih nevladnih organizacij (NVO). Namen RSR je usklajevanje razvojnih pobud in interesov v regiji.
Za območje Zgornje Vipavske doline / UE Ajdovščina sta (glede na Predlog Odloka o ustanovitvi Razvojnega sveta Severne Primorske (Goriške razvojne) regije) v RSR predvidena dva (2) predstavnika nevladnega sektorja. En predstavnik tega območja je odstopil, zato objavljamo poziv za predlaganje enega (1) nadomestnega predstavnika za to območje.

Kandidata lahko predlaga vsaka nevladna organizacija s sedežem na območju Zgornje Vipavske doline / UE Ajdovščina.
Za predlaganje kandidatov in izbor predstavnikov RSR se bodo smiselno uporabljala določila Poslovnika za izbor predstavnikov v Svet NVO Severne Primorske.
Predloge za kandidate zbira Ustanova Fundacija BiT Planota. Seznam predlaganih kandidatov bo objavljen na spletni strani www.nvoplanota.si. V kolikor bo predlaganih več kandidatov, kot je število predvidenih predstavnikov NVO iz predmetnega območja, bodo v skladu s 6. členom omenjenega poslovnika pred volitvami opravljene tudi osebne predstavitve kandidatov. O datumu in kraju osebnih predstavitev bodo kandidati obveščeni naknadno.
Pozivamo vas, da nam predloge kandidatov pošljete po navadni pošti (na naslov Ustanova Fundacija BiT Planota, Grgarske Ravne 30, 5251 Grgar), po elektronski pošti (skenirano) na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., po faxu (št. 05 307 29 35) ali prinesete osebno. Predlog mora priti na enega od zgornjih naslovov najkasneje do 15. decembra 2014 ne glede na način pošiljanja.
Za dodatne informacije nam pišite po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. nas pokličite na 05 307 40 40 (Darijan Krpan).

1

2

5

4

3

6