HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Spletne strani    Računovodstvo    Festival NVO


Festival NVO

Festival nevladnih organizacij Goriške statistične regije se izvaja že od leta 2010. Prvi je bil v Ajdovščini. Od takrat se vsako leto selimo v drug kraj v regiji. Na njem se NVO predstavljajo na sejmu, vzporedno poteka okrogla miza na aktualno tematiko.

ARHIV FESTIVALOV NVO


AKTUALNO
 

 9. Festival NVO Goriške v slikovitem obzidju Vipavskega Križa

NVO18 prog m

Regionalno stičišče NVO Planota vabi na 9. Festival nevladnih organizacij Goriške regije, ki bo potekal v soboto, 13. oktobra 2018, med 9. in 14. uro v Vipavskem Križu.

Dogodek, ki ga organizira Fundacija BiT Planota v sodelovanju z Zavodom Vipavski Križ, bo potekal v slikovitem srednjeveškem ambientu, ki spada med najlepše zgodovinske kulturne spomenike v Sloveniji. V Vipavsko dolino se po štirih letih spet vračajo s sejmom nevladnih organizacij, na katerem se bo predstavljajo 25 društev, zavodov in fundacij iz naše regije.

Zagotavljajo zelo pestro dogajanje z delavnicami, s predstavitvami, plesom in z glasbo. Možen bo tudi ogled Vipavskega Križa in samostana po predhodni najavi. Festival nevladnih organizacij, ki se tradicionalno seli vsako leto iz kraja v kraj po celotni regiji, je namenjen predstavitvi nevladnih organizacij, promociji nevladnega sektorja, izmenjavi izkušenj in navezovanju stikov na različnih ravneh.

Vabljeni torej v družbo nevladnikov v Vipavski Križ v soboto, 13. oktobra!

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 05 307 40 40 ali 040 288 097 (Polona Kante Pavlin)