HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Adrenalin + komunikacijski izziv + zaupanje = potapljanje

Adrenalin, avanture, akcija
Adrenalinske avanture, začinjene s timsko akcijo, so lahko mnogo več kot le dobrodošel odklop od vsakodnevne rutine. Lahko so nazorna demonstracija nujnosti sodelovanja za doseganje skupnih ciljev, trening hitre in učinkovite komunikacije, poglabljanje razumevanja vlog članov tima. Povrhu pa še priložnost za tkanje neformalnih vezi in s tem dobre delovne klime.

A(tra)ktivno podvodno doživetje
GRADIMO TIM POD VODO – SPOZNAJMO POMEN SODELOVANJA ZA PREMAGOVANJE SKUPNIH OVIR
Potapljanje je aktivna oblika skupinskega dela, povezana z nepozabnimi doživetji podvodnega sveta. Stopite v podvodni svet pod varnim nadzorom inštruktorjev potapljanja ter izkušenih potapljačev in izkusite, kaj vse je potrebno, da lahko pod vodo užijete vse lepote sveta tam spodaj. Vaši zaposleni bodo v okolju slovenskega morja s potapljanjem v parih in skupnim delom na lastni koži izkusili prevzemanje odgovornosti za svoje sodelavce. Zaupanje v druge člane skupine in soodvisnost članov sta ključna dejavnika varnega potapljanja, ki omogočata tudi kakovostno spoznavanje pomena skupine. Skozi izkušnjo skupinskih potopov bodo vaši zaposleni občutili pomen sodelovanja za dosego skupnega cilja. Spoprijeli se bodo s komuniciranjem v svetu tišine in se soočili s pomanjkljivostmi v komunikaciji pri opravljanju skupnih nalog. Pomembna naloga potapljačev je tudi skrb za čistejše okolje. Vaši zaposleni bodo na konkretnih primerih spoznali, kaj lahko vsak naredi za varovanje podvodnega okolja in se naučili kako se obnašati, da ne bodo motili naravnega ravnovesja. V premorih se bodo sprostili ob napitkih in primorski kulinariki ter na ta način tkali vezi, ki bodo pripomogle tudi k boljšim odnosom v kolektivu.

POTAPLJAŠKI KLUB MEHURČEK
Člane potapljaškega društva Mehurček povezuje veselje do aktivnega preživljanja prostega časa, potreba po tedenski dozi adrenalina in čut dolžnosti, da svet pod morsko gladino ohranimo čist in nedotaknjen za naše zanamce. Potapljaško strast združujemo s čistilnimi akcijami slovenskega morja in rek. Kar bi lahko bilo le odklop od običajnega vsakdana, tako prerašča v prostovoljsko dejavnost z družbeno koristnim poslanstvom. V imenu njegovega uresničevanja društvo Mehurček izvaja tudi potapljaško-ekološke tabore. Z organizacijo razstav podvodne fotografije približujemo lepote podvodnega sveta vsem ljubiteljem narave. Prav tako pogosto izvajamo izobraževanja in tako za varno, atraktivno in okolju prijazno rekreativno dejavnost navdušujemo ljudi vseh generacij. Hkrati jih ozaveščamo o nujnosti spoštljivega odnosa do našega morja in vodnih virov. S pomočjo vaše odločitve za razvoj vaših timov v sodelovanju z nami boste pripomogli k uresničevanju tega poslanstva.

  • Časovni okvir: Team building traja 8 – 9 ur; zaradi odvisnosti od temperature zraka in morja se izvaja v obdobju od junija do septembra.
  • Št. udeležencev: 6 – 8
  • Cena: 200 € na udeleženca. Vključuje spremstvo inštruktorja potapljanja z licenco ter njegovih pomočnikov (izkušenih potapljačev), ki vas bodo spremljali med potopi in vajami na kopnem, izposojo potapljaške opreme ter napitke in skupno kosilo.
  • Grafična ponazoritev koristi/lastnosti:

Ustvarjalnost: 10 %
Tekmovalnost: 30 %
Vodenje: 40 %
Obvladovanje stresa: 20 %