HITRI KONTAKT
Zeliščni center Grgarske Ravne,
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS bel                        MJU CB bela3 

 

Spletne strani    Računovodstvo    Festival NVO


Finančno poslovanje in računovodstvo za nevladne organizacije

Želite zanesljiv računovodstki servis, specializiran za delo društev, zavodov, fundacij in socialnih podjetij?

Regionalno stičišče NVO Planota je v zadnjih osmih letih delovanja vzpostavilo center finančnega vodenja, preko katerega nudimo vodenje finančnega poslovanja in računovodstva za NVO. Poleg tega nudimo tudi nadgradnjo finančnega poslovanja preko interneta, tako lahko predstavniki NVO po sistemu elektrončnega bančništva sami knjižijo vse dokumente in opravljajo vse za redno poslovanje potrebne preglede.

Za več informacij pokličite vsak delavnik med 8. in 16. uro na 05 307 40 40 ali 040 288 097 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


NOVOSTI ZA NEVLADNE ORGANIZACIJE

Davčne blagajne v NVO

Z 2. januarjem 2016 se je začel izvajati Zakon o davčnem potrjevanju računov, po katerem morajo zavezanci izdajati gotovinske račune s pomočjo t. i. davčnih blagajn oz. potrditi izdane račune na FURS. Zakon obvezuje tudi nevladne organizacije, ki pri svojem delovanju poslujejo z gotovino (prodajajo izdelke, zaračunavajo storitve, organizirajo prireditve s prodajo vstopnic …). V nadaljevanju vam podajamo nekaj konkretnih in uporabnih informacij v zvezi z davčnimi blagajnami.

Preberi več