HITRI KONTAKT
Zeliščni center Grgarske Ravne,
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Dodaten poziv nevladnim organizacijam (NVO) za predlaganje manjkajočih kandidatov ali kandidatk za predstavnike nevladnih organizacij v Svet NVO Severne Primorske / Goriške statistične regije

Na podlagi 2. člena Poslovnika postopka izbora predstavnikov nevladnih organizacij v Svet NVO Severne Primorske / Goriške statistične regije in sklepa 5. seje Sveta NVO Goriške regije 2016-2020 objavljamo dodaten poziv nevladnim organizacijam (NVO) za predlaganje manjkajočih kandidatov ali kandidatk za predstavnike v Svet NVO Severne Primorske / Goriške statistične regije.  Predlog lahko poda vsaka nevladna organizacija, ki ima sedež v Upravna enoti Idrija ali Upravna enota Nova Gorica, in sicer do vključno do srede, 28. 2. 2016.

Število predstavnikov ali predstavnic, ki se volijo na območju posamezne upravne enote, je naslednje:
* Upravna enota Idrija: 2 predstavnika
* Upravna enota Nova Gorica: 1 predstavnik

Predlagatelji predlagajo kandidate tako, da izpolnijo obrazec za predlaganje kandidatov in ga pošljejo na Regionalno stičišče NVO Planota na enega od sledečih načinov:
- po pošti na naslov: Ustanova Fundacija BiT Planota, Grgarske Ravne 30, 5251 Grgar
- po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (skeniran predlog kandidata)
- po faxu na številko: 05 307 29 35
- osebno v Zeliščni center Grgarske Ravne na naslovu Ustanove Fundacija BiT Planota, Grgarske Ravne 30, in sicer vsak delavnik med 8. in 16. uro.

Predlog mora prispeti na enega od zgornjih naslovov najkasneje do srede, 28. 2. 2016, ne glede na način pošiljanja.

Kandidat je lahko predstavnik ali član nevladne organizacije s sedežem v Goriški statistični regiji, ne sme pa biti oseba, ki je funkcionar ali uradnik v državnem organu ali samoupravni lokalni skupnosti.
V kolikor bo predlaganih več kandidatov, kot je število predvidenih predstavnikov NVO na območju posamezne upravne enote, bodo v skladu s 6. členom omenjenega poslovnika pred volitvami opravljene tudi osebne predstavitve kandidatov. O datumu in kraju osebnih predstavitev bodo kandidati obveščeni naknadno.
Izbrani kandidati bodo lahko v dogovoru z ostalimi člani Sveta NVO postali predstavniki NVO v Razvojnem svetu regije po izteku mandata dosedanjim članom NVO v Razvojnem svetu regije.

Več informacij: 05 307 40 40 ali 040 288 097, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.