info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

         MJU CB crna1

Objava sklepa in liste kandidatov/-k za Svet NVO Severne Primorske/Goriške razvojne regije

Komisija za za vodenje postopka izbora predstavnikov v Svet NVO Severne Primorske / Goriške razvojne regije je v skladu s 5. točko 5. člena Poslovnika postopka izbora predstavnikov nevladnih organizacij v Svet nevladnih organizacij Severne Primorske / Goriške statistične regije oblikovala seznam naslednjih kandidatov/-k:

  • UE Idrija
    1. kandidatka: Nataša Bratina, predlagatelj: Cerkljanski mladinski alternativni klub

Na območju UE Idrija se volita v Svet NVO dva (2) predstavnika. Prispela je ena (1) prijava. Zato se v skladu s 7. točko 5. člena Poslovnika postopka izbora predstavnikov nevladnih organizacij v Svet nevladnih organizacij Severne Primorske / Goriške statistične regije uvrsti predlagana kandidatka.

SKLEP: Članica Sveta NVO Severne Primorske / Goriške razvojne regije postane Nataša Bratina, predlagatelja Cerkljanski mladinski alternativni klub.

  • UE Nova Gorica
    1. kandidat: Jakob Marušič, predlagatelj: Zavod Muzej Kobilek;
    2. kandidat: Marko Vudrag, predlagatelj: Društvo za boj proti raku in drugim kroničnim boleznim ko-RAK.si;
    3. kandidatka: Lilijana Brajlih, predlagatelj: POTENCIAL Inštitut.

Na območju UE Nova Gorica se voli v Svet NVO eden (1) predstavnik. Prispele so tri prijave. Zato se v skladu z 8. točko 5. člena Poslovnika postopka izbora predstavnikov nevladnih organizacij v Svet nevladnih organizacij Severne Primorske / Goriške statistične regije nadaljuje s postopkom izbora.

Na podlagi 2. točke 6. člena Poslovnika postopka izbora predstavnikov nevladnih organizacij v Svet nevladnih organizacij Severne Primorske / Goriške statistične regije vabimo kandidate za UE Nova Gorica na osebno predstavitev, ki bo v ponedeljek, 19. marca 2018, ob 17. uri v stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 05 307 40 40 (Darijan Krpan)

1

2

5

4

3

6