HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Skupna informacijska pisarna za pomoč ljudem v stiski v Mestni občini Nova Gorica

Odprto VSAK DELOVNIK med 8.00 in 16.00 - brezplačna tel št. 080 16 12 - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Potrebujemo pomoč

Za začetek in nadaljnje delovanje skupne informacijske pisarne bomo potrebovali še nekaj pisarniške opreme in materialov. Vse, ki nam lahko kakorkoli pri tem pomagate, prosimo, da nas pokličete na Fundacijo BiT Planota na tel. št. 05 307 4040, ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Odprta informacijska pisarna za področje sociale in zdravstva v Mestni občini Nova Gorica

vhod2V Novi Gorici se je v petek, 4. septembra 2015 odprla skupna informacijska pisarna različnih organizacij, ki delujejo na področju socialnih in humanitarnih promocijskih dejavnosti. V tej pisarni lahko občani NA ENEM MESTU dobijo potrebne informacije oziroma usmeritev, kam se obrniti po pomoč, ko se znajdejo v socialni ali zdravstveni stiski. Na tak način se želijo organizacije še bolj približati najbolj ranljivim in jim pomagati pri reševanju stisk.

Informacijska pisarna bo delovala na principu mreže nevladnih in javnih organizacij, ki so ustanovile konzorcij. Pobuda za vzpostavitev te pisarne je prišla od različnih nevladnih organizacij, ki so zaznale potrebo po tovrstnih storitvah. Vloga Regionalnega stičišča BiT Planota je v povezovanju različnih organizacij, pripravi različne dokumentacije, skrbi za promocijo in koordinacijo razvoja delovanja informacijske pisarne. Partnerji v konzorciju bodo na novinarski konferenci, v četrtek, 3. septembra 2015, podpisali konzorcijsko pogodbo.

Pisarna bo delovala v Novi Gorici na ulici Gradnikove brigade 63, poleg nove razdelilnice hrane in oblačil, ki je v upravljanju Goriške območne Karitas (nekdanji Mercator). Poglej lokacijo >>

 info p 1  info p 2 infopis

Podpis konzorcijske pogodbe in novinarska konferenca

Dan pred uradnim odprtjem informacijske pisarne je v Veliki sejni sobi Mestne občine Nova Gorica potekala tudi novinarska konferenca in slavnostni podpis konzorcijske pogodbe, kjer so partnerji sporegovorili o delu in pomenu Skupne informacijske pisarne za področje sociale in zdravstva v MONG.
info p podpis1 info p podpis2