HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

 


mreza 1 3Kaj je mreža?

Mreža nevladnih organizacij (NVO – društev, zasebnih zavodov in ustanov) Goriške statistične regije je neformalno odprto združenje nevladnih organizacij s sedežem v Goriški statistični regiji, ki je bilo oblikovano za potrebe sodelovanja NVO pri upravljanju razvoja naše regije. Glavni namen mreže je povezovanje in usklajevanje NVO v regiji na območju 4 upravnih enot in 13 občin (Vipava, Ajdovščina, Renče-Vogrsko, Miren-Kostanjevica, Šempeter pri Gorici, Nova Gorica, Brda, Kanal ob Soči, Tolmin, Kobarid, Bovec, Cerkno, Idrija).

Več o mreži Regionalnega stičišča NVO Planota najdete v Poslovniku, ki je bil sprejet 26. marca 2013 na seji Sveta NVO Goriške.

 


Kako se včlaniti?

Če se vaša nevladna organizacija želi vključiti v mrežo NVO, izpolnite pristopno izjavo, ki nam jo podpisano in požigosano (če z žigom ne poslujete, to zapišite) vrnite na naslov: Fundacija BiT Planota - Regionalno stičišče NVO Planota, Grgarske Ravne 30, 5251 Grgar.

Za več informacij o mreži si preberite tudi Poslovnik. Če imate še kakršna koli vprašanja, pokličite vsak delavnik med 8. in 16. uro na 05 307 40 40 ali 040 288 097 oziroma pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 


Člani mreže

Pristopno izjavo za včlanitev v mrežo so do sedaj podpisale naslednje nevladne organizacije.

A B C Č D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž

Preberi več

 


Dogodki mreže

Prvo srečanje Mreže NVO Goriške se je odvilo v januarju 2015

mreza1Dogodek je novost v regiji, saj gre za letno srečanje članov Mreže NVO, katerega namen je druženje članov, pridobivanje novih, prikaz delovanja Sveta, Mreže in vzpostavitev ključnih problemov sektorja. Srečanja se je udeležilo 45 predstavnikov NVO. Po uvodni predstavitvi vsake sodelujoče NVO so je na podlagi metode 'Open space' med seboj srečevali in spoznavali. Sledil je strukturiran dialog o dveh problematikah NV sektorja, in sicer financiranje NVO in povezovanje NVO. Skupine so pripravile plakate in jih nato predstavile ostalim udeležencem.

Več fotografij najdete TUKAJ.

Zaključki o financiranju in povezovanju NVO - PDF