HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Spletne strani    Računovodstvo    Festival NVO


Spletne strani za nevladne organizacije

computer 506756 640Želite spletno stran sami urejati? Želite, da to počnemo raje mi? Skupaj z vami bomo poiskali za vas najugodnejšo rešitev in pripravili vam uporabno ter všečno spletno stran.

Lastna spletna stran je nekatere nevladne organizacije (NVO) še vedno težko dostopna, zato smo v ponudbo vključili tudi gostovanje spletnih strani za NVO na naši pod-domeni – predstavniki NVO lahko postavijo in urejajo spletne strani s pod-domeno http://NAZIV-VASE-NVO.nvoplanota.si, v stičišču pa bomo nudili strokovno pomoč.
Za vas imamo pripravljene predloge, iz katerih si boste lahko izbrali tisto, ki vam najbolj ustreza. Na osnovi tega pa boste po krajšem usposabljanju in naši pomoči lahko sami urejali vsebino.

Vse oblikovne predloge imajo že urejen grafični slog za prikaz osnovnih komponent ter modulov, ki jih programski jezik Joomla prinaša s sabo ter urejen grafični slog za komponento dogodkov in galerijo slik.

Katere NVO že gostujejo na naši pod-domeni? Lahko si pogledate TUKAJ.

Za več informacij nas lahko pokličete vsak delavnik med 8. in 16. uro na 05 307 40 40 ali 040 288 097 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..