HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Predstavitev projekta EVA Društva ko-RAK.si

Društvo za boj proti raku in drugim kroničnim boleznim ko-RAK.si v torek, 24. oktobra 2017, ob 17. uri vabi na predstavitev projekta EVA (Evalvacija, Vadba, Analiza), ki ga je kot nosilni partner uspešno prijavilo na razpis Ministrstva za zdravje. Predstavitev bo potekala v veliki sejni dvorani Mestne občine Nova Gorica.

Društvo za boj proti raku in drugim kroničnim boleznim ko-RAK.si že več let organizira in izvaja brezplačni program vadbe namenjen potrebam in zahtevam bolnic z rakom dojk. Vadba poteka pod strokovnim vodstvom diplomirane kineziologinje, je pa primerna tudi za druge skupine kroničnih bolnikov.
V okviru javnega razpisa Ministrstva za zdravje za sofinanciranje programov varovanja in krepitve zdravja je Društvo ko-RAK.si skupaj s partnerji (Europa Donna, Onkološki inštitut, Zdravstveni dom Nova Gorica, Splošna bolnišnica Nova Gorica in Fakulteta za šport Univerze Ljubljana) pridobilo finančna sredstva za nadaljevanje programa vadbe v obdobju 2017-2019. Program so poimenovali z akronimom EVA (Evalvacija, Vadba, Analiza).
Podrobnosti o projektu bodo pojasnili:
• prof. dr. Marko Vudrag, dr. med., predsednik Društva ko-RAK.si
• Maja Dakskobler, dipl. kineziolog, vodja programa in vaditeljica
• Mojca Humar, dr. med., spec. internistične onkologije, Splošna bolnišnica Šempeter

Več informacij: 05 3331378, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., www.ko-rak.si