HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Javno povabilo/natečaj za izbor fotografij za izbor fotografij "KOLEDAR LAS VIPAVSKA DOLINA 2018"

Lokalna akcijska skupina (LAS) Vipavska dolina je objavila javno povabilo/natečaj za izbor fotografij za izbor fotografij za izbor dvanajstih barvnih fotografij za namen uporabe na Koledarju LAS Vipavska dolina 2018. Natečaj je odprt do ponedeljka, 11. decembra 2017 do 12. ure.

Sodelujejo lahko osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ne glede na starost in spol. Vsak prijavitelj lahko sodeluje z maksimalno tremi barvnimi digitalnimi fotografijami, ki jih mora v roku dostaviti skupaj z izpolnjeno prijavnico, ki je priloga dokumentacije javnega povabila. Fotografije s prijavnico bodo do odločitve strokovne komisije shranjene pri naročniku. Izbor fotografij bo opravila strokovna komisija po zaključku natečaja in o izboru obvestila avtorje. Odpiranje prijav ne bo javno. Rok za predložitev je ponedeljek, 11. decembra 2017 do 12. ure.

Več informacij: Meta Rustja, tel. št.: 05 365 36 04 e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Suzana Ž. Ferjančič, tel.št.: 05 365 36 08, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.