HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Predstavitev nove evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov za društva in druge nevladne organizacije

Ste slišali, da je s 25. majem stopila v veljavo nova evropska zakonodaja s področja varstva osebnih podatkov? Ali veste, kakšne so vaše obveznosti? Ali veste, da boste morali ustrezno ukrepati tudi v društvih in drugih nevladnih organizacijah?
Regionalno stičišče NVO Planota vabi na predstavitev nove evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov za društva in druge nevladne organizacije "NOVOSTI IN KONKRETNI NAPOTKI ZA UPORABO UREDBE O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV V DRUŠTVIH IN DRUGIH NEVLADNIH ORGANIZACIJAH", ki bo v četrtek, 28. junija 2018, ob 14. uri v Stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica (Trg E. Kardelja 1, 1. nadstropje).

Na srečanju bodo predstavljeni uporabni vidiki nove zakonodaje, s poudarkom na izsledkih, do katerih so prišle študentke Evropske pravne fakultete v okviru projekta Pravna socialna urgenca v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica.  Izvedeli boste nekaj osnovnih informacij o osebnih podatkih, kdaj jih lahko obdelujete, kakšno mora biti soglasje, katere so ključne obveznosti NVO, da bodo skladne z uredbo ipd. Posebej bodo predstavljeni tudi t. i. posebni osebni podatki oz. kako ukrepati, če imamo opravka z ranljivimi skupinami.

Udeležba je BREZPLAČNA!

Zaželene so prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 05 307 40 40 oz. 040 288 097.