HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

Mednarodni družabni dogodek BRIŠKOLA OPEN NOVA GORICA

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, TZ TIC Nova Gorica in družbo Hit vabi na mednarodni družabni dogodek BRIŠKOLA OPEN NOVA GORICA, ki bo potekal v nedeljo, 17. junija 2018, od 17. do 22. ure, pod arkadami novogoriške mestne hiše.

Dogodek bo povezoval Igor Malalan, udeležence tekmovanja in obiskovalce pa bo zabaval Trio “Briškola”. Vpisnina znaša 10 evrov na osebo. Zbrana sredstva bodo namenjena za nagradni sklad tekmovanja in za delovanje MDSSNG, ki turnir v briškoli organizira v sklopu programa ob 70-letnici društva.

Briškola nosi v sebi kanček nostalgije in spominov na preživljanje prostega časa nekoč, ne daleč nazaj. Ko sta se v ruralnem okolju, na prostem, v senci dreves ali v vaški gostilni, srečevala mladostniška nagajivost vnukov in premišljena predanost igri starejših generacij. Za briškolo si je potrebno vzeti čas, naučiti pa se jo je mogoče le s skrbim spremljanjem igre starejših.

Več informacij: gor Miljavec, Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., m 041 485 430; Lavra Peršolja Jakončič, Odnosi z javnostmi, Hit, d. d., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., m 031 336 814