HITRI KONTAKT
Grgarske Ravne 30
E: info@planota.si
T: 05 307 40 40

Logo ESS crn                        MJU CB crna1 

 

POZIV: Sodelujte na 9. Festivalu nevladnih organizacij Goriške statistične regije, ki bo v Vipavskem Križu v soboto, 13. oktobra 2018!

Regionalno stičišče NVO Planota vabi na 9. Festival nevladnih organizacij Goriške statistične regije, ki se ponovno seli v Vipavsko dolino. Ustanova Fundacija BiT Planota in Zavod Vipavski Križ vabita v soboto, 13. oktobra 2018, med 9. in 14. uro v Vipavski Križ – slikovito srednjeveško vas, ki sodi med najlepše zgodovinske kulturne spomenike v Sloveniji. Prijave zbiramo do 24. septembra 2018 preko e-prijave ali prijavnice, ki jo najdete TUKAJ.

Prireditev je namenjena predstavitvi nevladnih organizacij (društev, (zasebnih) zavodov in ustanov – fundacij) in promociji nevladnega sektorja. Prireditev bo priložnost srečanja nevladnih organizacij, izmenjave izkušenj in navezovanja novih stikov na različnih ravneh.

Vabimo vse nevladne organizacije s sedežem v Goriški statistični regiji, ki želijo aktivno sodelovati na festivalu, da izpolnijo prijavnico. Vsaka prijavljena nevladna organizacija se lahko predstavi z nastopom ali na stojnici. Na voljo je omejeno število stojnic, zato pohitite s prijavami.

Izpolnite prijavnico ali e-prijavnico in se aktivno udeležite 9. Festivala NVO!