info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Glasbeni večeri v Bukovici - Ditka in Feri "Ne bodi kot drugi"

Občina Renče-Vogrsko in Glasbeno društvo NOVA vabita na zaključni večer sedme sezone koncertnega cikla "Glasbeni večeri v Bukovici", ki bo v četrtek, 8. novembra 2018, ob 20.00 v Kulturnem domu Bukovica.

Mladosten glas, ki je našel tankočuten glasbeni izraz za liriko priljubljenega pesnika. To je opis glasbene pripovedi, s katero pevka, kitaristka in skladateljica Ditka ter pesnik Feri Lainšček navdušujeta poslušalce po Sloveniji. Gre za posebno literarno-glasbeno doživetje, ki je kombinacija uglasbene poezije iz Ditkinih dveh albumov »Ne bodi kot drugi« (2013) in »Ne spreminjaj me« (2016) ter interpretacije poezije.

V letih 2016-2018 sta Ditka in Feri v družbi spremljevalne zasedbe s tovrstnimi koncerti razprodala preko 30 prestižnih dvoran po vsej Sloveniji (Slovenska filharmonija, Cankarjev dom LJ, Narodni dom MB, Narodni dom Celje, ...). Ditka glasbo ustvarja skupaj s svojim očetom Gorazdom Čepinom, pianistom, komponistom in pevcem.

Vstopnina: 5 € (učenci glasbenih šol ter aktivni člani godb in GD NOVA): 2 €

Vstopnice lahko kupite vsak petek in na dan koncerta od 8.30 do 14.30 v Točki ZKD, na blagajni v Kulturnem domu Bukovica pol ure pred koncertom ali na spletni strani Glasbenega društva NOVA.

Več informacij: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.