info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Demenca v naši družini

Ljudska univerza Ajdovščina in Društvo GO-Spominčica za pomoč pri demenci severno primorske regije vabita v skupino za samopomoč. Srečanja bodo 24. januar, 21. februar, 21. marec 2018 od 17.00 do 18.30 v prostorih Večgeneracijskega centra Goriška.

Ljudska univerza Ajdovščina, Stritarjeva ul. 1a (Na starem trgu v Ajdovščini - parkirišče je na voljo za starim mlinom ob reki Hubelj.)

Imate v družini osebo z demenco ali bi želeli preventivno več vedeti kako prav ravnati, ko se demenca pojavi? V sodelovanju z GO – SPOMINČICA, regijskem društvo za pomoč pri demenci, bo v prostoru Večgeneracijskega centra Goriška delovala skupina za samopomoč. Z vami bosta Sonja Valič in Sonja Planko, članici Društva GO-Spominčica. Vse svojce, osebe z demenco v začetni fazi in druge zainteresirane, vabimo na druženja, pogovore in socialne igre v VGC GORIŠKE.
Ne čakajte, poučite se preden bo prepozno. Ko se demenca zgodi, se družina sreča s številnimi zagatami, ovirami in vprašanji. Udeležba je brezplačna.

Informacije in prijave najkasneje do torka, 22. januarja na:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 041 437 785, 05 36 64 753