info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

»Svet drugačnosti skozi zelišča«

Ustanova Fundacija BiT Planota in Zavod GOST na Planoti, so.p. vabita 6.4.2019 v sklopu akcije "10. Dan za spremembe" prostovoljce vseh starosti in interesov v Grgarske Ravne, da se pridružijo pri svojevrstnem ustvarjanju z zelišči in s tem pomagajo spodbuditi medgeneracijsko sodelovanje ter približati svet drugačnih. Akcija bo trajala od 9.00 do 13.00 ure, ko se bomo okrepčali s kosilom.

V akciji sodelujejo KS Grgarske Ravne-Bate, Goriško osteološko društvo Nova Gorica, Socialno varstveni zavod Dutovlje, Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica. Priključite se tudi vi in ustvarjajte med zelišči. Preizkusili se boste lahko v zasaditvi zeliščnega vrta, nabiranju in sušenju zgodnje pomladanskih rastlin, izdelavi betonskih lončkov, vezanju čajev, izdelavi kobariških štrukljev in čistilni akciji kosovnih odpadkov. Akcija je primerna tudi za otroke. 

Več informacij: tel. 05 307 40 40 ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..