info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Praznik narave na Lokvah

Turistično društvo Lokve že drugo leto zapored organizira Praznik NARAVE, ki bo letos potekal v nedeljo, 18. avgusta 2019, s pričetkom ob 10h dopoldan, v centru vasi Lokve nad Novo Gorico.

Visoke temperature v dolini, zadušljiv zrak in sončno vreme kar kličejo po obisku Lokvi nad Novo Gorico. Predvsem pa so narava, mir in tišina ter čistost ozračja, nižje temperature tisti, ki mnoge obiskovalce v poletnih dneh pripeljejo na Lokve. Najbolj pestri na Lokvah so avgustovski prazniki ter nedelje. Še posebej praznično in veselo ter pestro pa bo dogajanje na Lokvah v nedeljo, 18. avgusta, ko Turistično društvo Lokve pripravlja za vse vrste obiskovalcev Praznik narave. Pester program bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne obiskovalce, za vsakogar se bo nekaj našlo.

Na Lokve vabljeni že zjutraj:
10h: tržnica lokalnih ponudnikov
10h – 12h: zgodovinski pohod po poti za zidom: prijavnina 5 EUR, v katero je všteto tudi kosilo
10h: Nogometni turnir U13
12h: tekmovanje v kuhanju lovskega golaža
15h: nastop mladih harmonikašev
17h: ANSAMBEL HRAM
19h: ANSAMBEL IKEBANA

Ves dan pa bo odprt tudi škafarski muzej ter razstavljena zbirka motornih žag Jožeta Skoka. Svoja vrata, s posebnimi domačimi jedmi, bodo odprle Gostilna Lokve, Gostilna Winkler, Okrepčevalnica planinski dom Lazna in Izletniška kmetija pri Ukovih. Pestra ponudba hrane in pijače pa bo tudi med stojnicami in na samem prizorišču, tako da se v dolino prav gotovo ne boste vrnili ne lačni, ne žejni, pa še naplesali se boste.

Zbor na trgu v centru vasi Lokve. Vabljeni.

KONTAKT:
Turistično društvo Lokve
Helena Harej
GSM: 040-515-347
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.