info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Vabilo na videokonferenco "Mreža za socialno podjetništvo v regiji"

Podporno okolje in ukrepi za spodbujanje podjetništva z družbenim učinkom oz. socialnega podjetništva so v Goriški razvojni regiji v primerjavi z nekaterimi drugimi slovenskimi regijami slabše razvite. Zato načrtujemo v  sodelovanju s podpornimi in izobraževalnimi organizacijami in drugimi organizacijami v regiji vzpostaviti mrežo, ki bo socialnim podjetjem nudila storitve, ki jih potrebujejo za nadaljnjo rast in razvoj.

Skupaj z Združenjem socialna ekonomija Slovenije vas vabimo na videokonferenco "Mreža za socialno podjetništvo v regiji", ki bo potekala v četrtek, 12. novembra 2020, od 9.00 do 10.30, preko Zooma v angleškem jeziku. Svoje izkušnje iz področja socialne ekonomije nam bodo predstavili zanimivi sogovorniki - Konzorcij socialnih zadrug »Interland« iz Trsta ter Fundacija PRIZMA iz Maribora.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najkasneje do 10. novembra 2020.

Po potrditvi boste prejeli »zoom povabilo« na vaš elektronski naslov. 

Teme, ki bodo izpostavljene na konferenci:

  • Vzpostavljanje mreže za podporo socialni ekonomiji v Tržaški pokrajini: pristop, izzivi in izkušnje.
  • Vloge različnih deležnikov, načini sodelovanja ter viri financiranja.
  • Teritorialni ukrepi za razvoj socialne ekonomije v Trstu.
  • Predstavitev projekta Sociolab v Podravju.

Videokonferenca vam bo omogočila priložnost za pogovor s predstavniki omenjenega konzorcija ter izmenjavo izkušenj, idej in predlogov. Zbrane predloge in ideje bomo uporabili pri nadaljnjem povezovanju organizacij in posameznikov za spodbujanje socialne ekonomije v naši regiji.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oziroma na telefonski številki 05 307 4040.