info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Spletno informativno srečanje turističnih ponudnikov na turistični destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina

Zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina vabi vse turistične ponudnike na turistični destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina na spletno informativno srečanje, ki bo potekalo v ponedeljek, 16. novembra 2020, ob 14. uri, preko aplikacije Zoom. 

Letošnje leto in turistično sezono je povsem zaznamovala pandemija Covida-19, sredi vseh nenavadnih in zelo zahtevnih razmer pa so v naši turistični destinaciji na noge postavlli Zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina.

Kako se je Zavod za turizem spopadel s krizo?

Kako se je Zavod v najkrajšem možnem času organiziral, da je lahko sledil potrebam in izzivom? Katere projekte so v zavodu izpeljali v pomladnem in poletnem času, kaj se dogaja v jeseni? Kako uspešna je bila letošnja turistična sezona, če jo ocenjujemo s številom realiziranih nočitev? Kako uspešno so bili pripravljeni nanjo in kakšni so dosedanji rezultati promocijske kampanje? Katere razvojne projekte v Zavodu načrtujejo v prihodnjih mesecih?

Preko spletne aplikacije Zoom bodo na srečanju poskusili kar najbolj poglobljeno odgovoriti na vsa ta vprašanja, hkrati pa si želijo z udeleženci srečanja izmenjati izkušnje, ocene uspešnosti sezone in predloge za izboljšave. 

Povabilo je namenjeno vsem ponudnikom, ki imajo sedež na območju turistične destinacije Nova Gorica in Vipavska dolina. Ta zajema občine/mestno občino Nova Gorica, Ajdovščina, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Vipava in Miren-Kostanjevica.

Vse zainteresirane ponudnike vabijo, da se na spletno informativno srečanje PRIJAVIJO najkasneje do 13. 11. 2020.

Pošljite sporočilo "ŽELIM UDELEŽBO NA SREČANJU" na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

S povratnim sporočilom boste dobili povezavo na spletno srečanje, ki bo predvidoma potekalo od 14. do 16. ure.

Za vse dodatne informacije v zvezi s srečanjem uporabite e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..