info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Druge nevladniške novice

Trije pomembni dogodki za MDSS Nova Gorica

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica vabi, da se bo med 30. januarjem in 2. februarjem 2019 udeležite kar treh za slovenski in mednarodni prostor prepoznavnih ter pomembnih dogodkov.

V sredo, 30. januarja, bo v Hiši EU na Dunajski 20 v Ljubljani udeležili Be(e) Foruma, katerega glavna tema je apiturizem društvo ob 13. uri predstavilo svoje dolgoletno sodelovanje s Klubom profesionalnih turističnih vodnikov Slovenije na področju čebelarskega turizma (apiturizem).

Drugi dogodek je udeležba na 8. konferenci o planinskem gospodarstvu, ki bo v soboto, 2. februarja, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška v 2. nadstropju). Na omenjenem posvetu bo predsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica in podpredsednik Zveze slepih in slabovidnih Slovenije Igor Miljavec govoril o potrebnih prilagoditvah za dostopnost slepih in slabovidnih v okolju.

Društvo se tudi letos s socialnim podjetjem Zavod Gost na Planoti predstavlja na sejmu Alpe Adria, ki bo med 30. januarjem in 2. februarjem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (Stebrna dvorana). Omenjeni ustanovi bosta na sejmu ponudili novo blagovno znamko Zeli. Ta je rezultat večletnega skupnega ustvarjanja na področju rehabilitacije slepih in slabovidnih.

Za dodatne informacije ali pojasnila se obrnite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..