Druge nevladniške novice

Vabilo k uporabi materialov za ozaveščanje o problemu plastike

Društvo Ekologi brez meja vabi k ozaveščanje vaših zaposlenih, obiskovalcev in uporabnikov, in sicer s pomočjo materialov, ki jih dobite na tej povezavi.

Ali ste vedeli, da na svetu vsako minuto kupimo milijon plastenk? V štirih minutah z njimi napolnimo veliko dvorano Postojnske jame!
Šokanten podatek, ki da misliti. Poskrbite, da (raz)mislijo tudi drugi! Ekologi brez meja so za pet največjih plastičnih pošasti takšna dejstva oblikovali v privlačne pasice in plakate.

Vabljeni, da jih uporabite na spletnih mestih in s plakati poskrbite za ozaveščanje vaših zaposlenih, obiskovalcev in uporabnikov. Vsa gradiva so na voljo za brezplačno uporabo, veseli pa bodo, če jim boste namero o uporabi materialov sporočili na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., saj želiijo spremljati cilje projekta Plastika naša vsakdanja, v sklopu katerega so pripravili gradiva.
Vabljeni tudi, da jim posredujete fotografije nameščenih plakatov, ki jih bodo z veseljem objavili na njihovih omrežjih in jim dopisali še kakšno lepo besedo in pohvalo za pomoč pri ozaveščanju. Ne spreglejte tudi eko izzivov, s katerimi ambasadorji pozivajo k zmanjšanju uporabe plastičnih izdelkov za enkratno uporabo.