info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

Druge nevladniške novice

Podprimo domače nevladne organizacije z nakupom bona!

Vse nevladne organizacije vabimo, da svoje storitve (brezplačno) objavijo na spletni strani najdibon.si. Natančnejša navodila za izdajo ustreznega bona pa najdete tukaj.

Marsikatero društvo ali zavod je zaradi epidemije čez noč ostalo brez dela prihodkov, na primer mesečnih vadnin, koncertov, organizacije rojstnodnevnih zabav … Nekateri so svoje storitve uspešno preselili na splet oz. jih razmeroma nemoteno izvajajo na daljavo, ostali morajo počakati, da bodo spet možni tečaji, organizirane skupinske vadbe, izobraževanja ipd. V tem času jim lahko pomagamo z nakupom bona za njihove storitve, ki ga bomo koristili po koncu razglašene epidemije. V tej luči je nastala spletna stran www.najdibon.si, kjer lahko podjetniki brezplačno objavijo tiste svoje storitve, za katere je moč kupiti bon na daljavo, vse navedeno pa seveda drži tudi za nevladne organizacije, ki izvajajo tržno dejavnost.

Ker ne vemo, koliko časa bodo aktualni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa še veljali, je solidarnost ključna pri premagovanju vseh negativnih posledic. Skupaj lahko namreč preprečimo, da bi v tem času vrata zaprlo denimo naše najljubše športno društvo, kjer smo radi skupinsko telovadili in kamor se želimo po epidemiji vrniti. Povsem enostavno: danes plačam, po epidemiji vnovčim! Enako velja za plesne in likovne tečaje, publikacije vašega kulturnega društva ipd.