info@planota.si
05 307 40 40
Grgarske Ravne 30

e-NVObvestila

Prijavite se na e-NVObvestila Regionalnega stičišča NVO Planota - redna / obvestila 2 x mesečno,
ki vsebujejo aktualne informacije, novice, razpise, občinske pobude in odloke, akcije, dogodke nevladnega sektorja iz regije in Slovenije.

V veljavo je stopila nova zakonodaja s področja varstva osebnih podatkov, zato moramo od vseh, ki ste naročeni na e-NVObvestila, in bi jih želeli še naprej prejemati, dobiti potrditev, da se strinjate s tem, da prejmete obvestila na vaš elektronski naslov. V skladu z GDPR je za hrambo in obdelavo osebnih podatkov potrebna vaša izrecna in nedvoumna privolitev. 

Vaš elektronski naslov bomo skladno s spodnjo potrditvijo uporabljali za pošiljanje e-NVObvestil preko spletne strani www.nvoplanota.si. Od e-NVObvestil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na koncu e-NVObvestil pritisnete “odjava” ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..Joomla Extensions powered by Joobi
Če imate dodatna vprašanja, nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličete na telefonsko številko 05 307 40 40 ali 040 288 097.